Speltips:

Jag väljer att spela på att det blir över 2,0 mål i matchen. Det innebär seger vid minst 3 mål, pengarna tillbaka vid 2 och förlust vid under 2 mål. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Över 2,0 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/12 kl 11.30

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter med seger i den senaste matchen lagen emellan. Wolves 3-0 West Ham.
  • Spelet sitter med seger i tre – och pengarna tillbaka i en – av Wolves fyra senaste matcher.
  • Spelet sitter med seger i sex – och pengarna tillbaka i två – av West Hams nio senaste matcher.
  • West Ham släpper in väldigt många mål på sistone. Innan segern senast mot Chelsea hade man 14 insläppta mål på sex matcher, sedan Lukasz Fabianski skadats.
  • Wolves har hittat en fin form och är svåra att slå. Ett West Ham med nytt självförtroende efter segern senast, lär göra en fin match av tillställningen. Luktar målrikt lång väg.

Senaste PL-förlusten i mitten av september

Att Wolverhampton var ett spännande lag att skåda inför säsongen var nog alla överens om. Men att de skulle gå så bra som de hittills har gjort, det trodde nog inte många. Wolves radar nämligen upp poäng efter poäng och placerar sig på en fin position i tabellen. Samtidigt kan man möjligen tycka att Espirito och hans mannar i vissa fall och matcher borde ha plockat fler poäng än vad de gjort. Dock är det väldigt svårt att gnälla på dem, när de parkerar på sjätteplats i tabellen och bara har noterats för två förluster. Det har förvisso inte blivit många segrar, utan bara fyra och istället hela åtta oavgjorda, men det i sig tyder på en styrka hos detta lag – att de är svårslagna. Wolves skapar ständigt fina matcher ur ingenting och en seger mot West Ham kan innebära att de intar femteplatsen. En placering som innebär Europa-spel under den kommande säsongen är i dagsläget långt ifrån omöjlig.

Fina tillställningar brukar man som sagt bjuda på och dessa inkluderar mål. Spelet, över 2,0 mål i matchen, sitter nämligen med seger i tre av de fyra senaste matcherna, där den fjärde matchen slutat med pengarna tillbaka. Spelet sitter dessutom med seger i den senaste matchen mot just West Ham, där Wolves lämnade med en rejäl 3-0-seger. Idag har de som sagt hittat en fin form och är svåra att slå. De ställs mot ett West Ham med nyfunnen energi, efter att ha besegrat Chelsea på bortaplan senast. Det lär bli en fin tillställning av det hela, och det luktar målrikt lång väg.

Till matchen ser Wolverhampton ut att få klara sig utan Gibbs-White och Bennett. Boly är skadad sedan tidigare och missar matchen.

Var segern senast en tillfällighet?

Bortsett från stortorsken mot Manchester City på hemmaplan med hela 5-0, kan man ändå säga att det började så bra. Ja, åtminstone efter den brakförlusten, som blev en direkt väckarklocka i premiären. För därefter blev det sex raka matcher utan förlust, varav fyra segrar. Men sedan skulle det vända. Kraftigt. Inför den senaste drabbningen med Chelsea hade man hela åtta (!) raka matcher utan seger och West Ham lyckades bara plocka poäng i två av dessa. En period som gjorde att Manuel Pellegrini, med all rätt, kom att ifrågasättas, men som kan ha räddat sitt skinn i den senaste matchen. Där chockade man nämligen alla, genom att åka till Stamford Bridge och besegra Chelsea med 1-0 på bortaplan. Den fina perioden tidigare under säsongen gör att man nu på 13:e-plats i tabellen –tacksamma ska man vara.

Även om resultaten inte alltid gått vägen, har målen allt som oftast kommit. Spelet, över 2,0 mål i matchen, sitter med seger i sex av lagets nio senaste matcher. Pengarna tillbaka vid två och förlust vid en. Detta lag har släppt in väldigt många mål på sistone och mycket kan ha att göra med Lukasz Fabianskis frånvaro. Sedan han skadades hade man, innan segern mot Chelsea, släppt in 14 mål på sex matcher. Inför den kommande matchen lär man däremot ha samlat en hel del kraft efter den viktiga segern senast och kommer nog till spel med ett nytt självförtroende. Svängig match att vänta!

West Ham ser ut att få klara sig utan Reid och Wilshere samt Fabianski och Lanzini, som alla dras med skador.

Speltips.se ger tipset:

Över 2,0 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/12 kl 11.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.