Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Två lag som har otroligt starka offensiver.

  • Spelet sitter i samtliga matcher sedan säsongen 2016.

  • Sevilla har en formstark offensiv.

  • Atletico är urstarka defensivt men måste gå framåt för att säkra poängen i toppen av LaLiga.

  • Spelet sitter i 8 av Sevillas 9 senaste matcher. Spelet sitter i 7 av Atletico Madrids 10 senaste matcher.

Käppar i hjulen

Sevilla kan förstöra titeldrömmarna för Atletico Madrid under söndagskvällen. Det väntar en lysande och mycket intressant kväll i Spanien. Sevilla ligger på en fjärdeplats i ligaspelet och har europaplatser i sikte. Barcelona, Real Madrid och Atletico Madrid är topp tre och utmanar alla om ligatiteln efter att Atletico Madrid tappat sitt försprång i tabellen. Barcelona närmar sig medans Atletico tappar och under söndagskvällen kan Sevilla förstöra festen för gästerna på Pizjuan.

Jag väljer dock att sikta in mig på ett oväntat målspel. Samtliga tror på en målsnål match här, mycket troligt i och med att lagen har såpass starka försvar. Men min tanke och min tro ligger i att Sevilla inte går mållösa här och då måste Atletico Madrid framåt igen, oavsett om man tar ledning eller inte. Kom igen Sevilla, nu åker vi!

Tuff bortamatch

Atletico Madrid kommer tillbaka från landslagsuppehåll med känslan av att man har goda chanser på en titel. Förhoppningsvis kom uppehållet lägligt för klubben och inte som någon chock när man är tillbaka nu. Man har haft tid att ta igen den tid man förlorat i poäng senaste tiden och kan säkert lyfta igen. Atletico Madrid är pressat att vinna åtminstone och Sevilla på bortaplan är en match som man kan få det tufft i om uppehållet inte tagit på det positiva. Sevilla är inget lag man åker och besegrar utan tvekan, här kommer man få kriga för poängen och kanske är det vad som krävs just nu.

Luis Suarez är en stor anledning till att Atletico Madrid ligger såpass bra till den här säsongen. Jag tror att båda lagen kan vara delaktiga här, men väljer istället att gå för Över 1,5 mål istället. Vad tror vi, lever Atletico Madrid upp till förväntningarna och tar titeln trots den tyngre tiden?

Speltips.se ger tipset:

Över 1,5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/4 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.