Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Huesca löser spelet i sex av de sju senaste

  • Real Madrids formsvacka fortsätter, senast förlust på hemmaplan mot Levante

  • Huesca har, trots tabellställningen, varit ett tufft motstånd i ligan den här säsongen. Man har bland annat kryssat hela tio matcher

  • Huesca kommer med ett högt självförtroende efter att äntligen ha gått segrande i ligan, detta då man vann mot Valladolid i sin senaste match

  • Real Madrid har blott en vinst de fem senaste, där man faktiskt har förlorat hela tre stycken

Vinst senast

Huesca har verkligen inte imponerat i ligaspelet den här säsongen – istället har man spenderat majoriteten av tiden sist i tabellen. Med endast en vinst över tjugo matcher behövde man en vändning – och den kom i förra omgången när man begav sig till Valladolid för bortamatch och kunde gå segrande med 3-1. Såklart en riktigt fin boost till ett lag som gått så pass trögt ända sedan säsongsstarten. Ett ökat självförtroende som blir viktigt med tanke på vilken typ av match som väntar på lördag.

Huesca tar emot Real Madrid under väldigt fördelaktiga omständigheter. Inte nog med att man äntligen är tillbaka på vinnarspåret – Real Madrid kommer oerhört formsvagt. Kanske lyckas Huesca sno poäng från giganterna? Hade absolut inte förvånat. Trots tabelläget har Huesca faktiskt kryssat hela tio matcher hittills och har därtill inte ett allt för kasst facit defensivt. Ser vi till lagets sju senaste matcher har man löst vårt spel i sex av dessa, där man oftast antingen kryssat eller förlorat med uddamålet. Huesca ligger som sagt sist, men det är fortfarande inget lag man kör över.

Pressat läge

Real Madrid har varit mycket upp och ner den här säsongen och just nu är man nere – ganska långt nere. Uttåg ur supercupen direkt i semifinal, uttåg ur Copa del Rey mot ett lag från tredjedivisionen och man har även tappat sin andraplats i ligan till Barcelona. Pressen bara ökar och ökar på Zidane och laget, otroligt viktig match väntar alltså mot Huesca. Oavsett motivation går det dock inte att bortse från att Real Madrid inte lyckas just nu, så tufft lär det bli. Real Madrid har nu endast en vinst i de fem senaste matcherna, där man förlorat tre stycken. Man såg bra ut mot Alavés, där det äntligen såg ut att lossna för Hazard, men belgaren är nu skadad igen.

Jag tror matchen på lördag kan komma att bli väldigt jämn, Huesca ser alltjämt till att hålla nere på siffrorna och kommer taggat till tusen efter lagets senaste trepoängare. Huesca +1,5 mål klickas, men undertecknad väljer att hålla nere på insatsen en aning då Zidane och hans Real Madrid tenderar att leverera i situationer som dessa.

Speltips.se ger tipset:

huesca +1,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.