Match: Uzbekistan-Iran (VM-kval) | Speltips: Iran DNB | Odds: 1,72 | Spelstopp: 15:00 | Spelbolag: CherryCasino

Det är inte bara i Europa som VM-kvalet pågår, även i Asien är det fullt upp med fotboll. Där har jag hittat ett väldigt intressant spel i mötet mellan Uzbekistan och formstarka Iran, tvåan draw-no-bet måste testas!

Uzbekistan har inlett kvalet perfekt, med två 1-0-segrar och maximala sex poäng. Men någon gång måste poängtappet komma och här tror jag Iran har fina chanser att ta en seger, med tanke på vilken form man befinner sig i. På de sju senaste matcherna har man sex segrar och ett kryss, krysset kom i den senaste kvalomgången när man spelade 0-0 mot Kina. Här gäller det att studsa tillbaka till vinstspåret!

Jag kan inte mycket om hemmalaget, vad jag däremot vet är att Iran är ett av kontinentens starkaste länder. Vem kan ha glömt VM-matchen mot Argentina, man var sånär att ta en bragdpoäng men i den 91:a minuten klev en viss Lionel Messi fram och avgjorde matchen med sitt 1-0-mål. Man har erfarenheten som krävs för att lyckas i kvalet ännu en gång, och med tanke på lagets form måste tvåan testas. Dessutom har Iran vunnit tre av de fem senaste mötena med Uzbekistan.

Iran DNB, det vill säga pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort, finns att plocka till 1,72 och det är ett riktigt fint odds som jag plockar. Lycka till vid rygg!