Match: Andorra-Lettand (VM-kval) | Speltips: Lettland Ö1,5 | Odds: 1,61 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Bet365

Två av två matcher satt i förrgår, igår satt endast en match av tre. Georgien-Österrike trodde jag skulle sluta oavgjort i halvtid men det gick snett. Italien levererade aldrig hörnor tyvärr efter att man tagit en tidig tvåmålsledning. Finland-Kosovo blev dock målsnål som väntat, och nu siktar vi på nya framgångar. Vi riktar blickarna mot lilla Andorra som tar emot Lettland i VM-kvalet.

Andorra kommer att bli gruppens slagpåse, den saken är säker. Man har ett fruktansvärt dåligt lag helt enkelt, och jag tror inte man lyckas ta några poäng mot Lettland. Dock är 1,35 ett ganska tråkigt på den raka tvåan, och Lettland är inget lag jag hade litat på när det kommer till att täcka handicap-linor. Jag fokuserar istället på målmarknaden, och jag har fastnat för ett riktigt intressant spel. Lettland att göra minst två mål, till oddset 1,61. Andorra är ett lag som släpper in otroligt många mål. Men å andra sidan är inte Lettland en målsprutande maskin direkt, men denna lina bör man klara mot lilla Andorra. Man lyckades sätta tre bollar på Luxemburg för fyra dagar sedan, ett Luxemburg jag håller på samma nivå som Andorra. Gibraltar hamnar också i den kategorin skulle jag säga och mot de lyckades Lettland sätta fem bollar.

Nej här tror jag Lettland sätter dit ett par bollar och tar en komfortabel seger. Viktigt med en bra start i kvalet. Ska vi säga 0-3/0-4? Lettland över 1,5 mål spelas till spelvärda 1,61. Lycka till vid rygg!