Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Eintracht Frankfurt har vunnit sex av deras sju senaste ligamatcher. Den sjunde matchen slutade oavgjort.

  • Frankfurt har mäktat med hela 13 mål i deras fyra senaste ligamatcher.

  • Anfallaren Andre Silva har mäktat med hela 16 fullträffar den här ligasäsongen. Portugisen har även fått en ny lekkamrat i form av Luka Jovic.

  • Hoffenheim har förlorat deras fem senaste möten mot just Frankfurt.

  • Hoffenheim kommer senast ifrån en 4-1 förlust mot Bayern Munchen.

Blandat och gett

Bundesliga står på schemat när Hoffenheim tar emot formstarka Eintracht Frankfurt under söndagen. Man märker att tiden går snabbt när redan halva Bundesliga-säsongen är färdigspelad. Men under den andra halvan brukar spänningen öka och poängen blir allt viktigare i slutskedet av ligaspelet. Vissa lag kämpar för överlevnad medan andra siktar på spel ute i Europa.

För Hoffenheims del är det främst ett säkrat kontrakt som gäller i nuläget. Hemmalaget befinner sig på en tolfteplats i tabellen med 22 inspelade poäng. Runt kvalstrecket är det oerhört jämnt just nu, Hoffenheim har däremot ett litet andrum med fem poäng ner till Arminia Bielefeld. Ojämnt är en klockren förklaring på hur Hoffenheims säsong har varit. Senast kommer de ifrån en tuff 4-1 förlust mot giganten Bayern München, under söndagen ställs de mot ytterligare ett topplag i ligaspelet. Ett motstånd som de har haft väldigt svårt med under de närmaste åren, nämligen Eintracht Frankfurt.

Stekhet offensiv

Eintracht Frankfurt missade Europa-spel med fem poängs marginal förra säsongen. Europa-spelet är fortfarande i sikte trots en ny säsong och gästerna känns faktiskt betydligt starkare i år. Bundesliga-toppen är fortsatt väldigt jämn och flera lag är med och konkurrerar om topp 6-platserna. Frankfurt har ett bra utgångsläge inför den andra halvan av ligaspelet.

I skrivande stund hittas gästerna på en fin fjärdeplats i tabellen. Frankfurt har gått som tåget sedan årskiftet och deras offensiv har verkligen blomstrat. Anfallaren André Silva har varit stekhet den här säsongen och mäktat med hela 16 fullträffar. Det är endast målmaskinen Robert Lewandowski som gjort fler mål än Silva i ligaspelet den här säsongen. I januarifönstret fick även Silva en ny lekkamrat i anfallet, nämligen Real Madrid-spelaren Luka Jovic. Serben kommer alltså tillbaka till klubben där han fick sitt genombrott, sejouren i Madrid blev inte så lyckad och Jovic suktar efter speltid. Trots att 23-åringen varit långt ifrån matchform har han redan mäktat med tre mål på fyra inhopp. Eintracht Frankfurt har mäktat med hela 13 mål framåt i deras fyra senaste ligamatcher. Vi tror på minst en poäng för gästerna i söndagens match mot Hoffenheim!

Speltips.se ger tipset:

Frankfurt DNB hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/2 kl 13.25

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.