Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Nykomlingen Fulham har äntligen hittat rätt i försvarsspelet. De har endast släppt in två mål i deras sex senaste ligamatcher, ett väldigt imponerande facit.

  • Liverpool är helt under isen just nu. Mästarna har förlorat hela fem av deras sex senaste ligamatcher.

  • Mané har gått mållös i fem raka Premier League-matcher.

  • Liverpool har endast gjort fyra mål i deras sex senaste ligamatcher.

  • Fulham har endast förlorat en av deras sex senaste ligamatcher. Vi tror att Fulham kan hålla nere siffrorna mot mästarna Liverpool.

Mardrömmen fortsätter

Mardrömmen bara fortsätter och fortsätter för mästarna Liverpool. Förlusterna har tagit över och mästaren rasar i den stundande Premier League-tabellen. Besvikelsen växer hos Liverpool-fansen och frågan är hur långt Liverpool kan falla. Förra säsongen är som bortblåst och hemmalaget har kantats av skadeproblem och rejäl underprestation.

Konkurrenten Manchester City joggar hem ligatiteln medan Klopp och hans mannar får slåss om en Champions League-placering. Liverpools anfallstrio har varit helt under isen på sistone. Hemmalaget har endast gjort fyra mål i deras sex senaste ligamatcher. Trion Salah, Firmino och Mane har underpresterat brutalt. Under söndagen ställs laget mot ett Fulham som fått rätt på sin defensiv. Vi väljer att klicka i Sadio Mane gör INTE mål. Ytterspringaren har gått mållös i deras fem senaste ligamatcher. Vi tror på ett jämnt möte där Liverpool äger boll men har svårt att få hål på gästernas försvar!

Defensiven har höjt sig rejält

Nykomlingen Fulham fick sig en riktigt tuff start i Premier League. Scott Parkers mannar var starka i Championship förra säsongen och belönades med en uppflyttning efter ett lyckat kvalspel. Men ganska direkt fick laget känna på den tuffa temposkillnaden som skiljer de två ligorna. Nykomlingarna Fulham och West Brom såg ut att åka ner med dunder och brak igen.

Men desto längre säsongen gått har faktiskt Fulham kommit in i tempot mer och mer. Parker har fått rätt på sin defensiv och Fulham har sett betydligt mer balanserade ut. Poängproduktionen har ökat och laget börjar krypa allt närmare den säkra marken. I skrivande stund hittas nykomlingen endast tre poäng bakom Newcastle som befinner sig ovanför nedflyttningsstrecket. Fulham har endast förlorat en av deras sex senaste ligamatcher, vilket var en 0-1 förlust mot Tottenham senast. Vi tror att Fulham kan hålla nere siffrorna när de ställs mot ett formsvagt Liverpool. Fulham har endast släppt in två mål i deras sex senaste ligamatcher, ett imponerande facit som bådar gott för den kvarstående delen av ligasäsongen!

Speltips.se ger tipset:

Mane gör inte mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/3 kl 15.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.