Match: Real Madrid-Dortmund | (Champions League) | Speltips: Real Madrid | Odds: 1,80 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Coolbet

Igår kom första dagen i december där det gick lite emot oss, tråkigt!

Real Madrid går som alltid som tåget i både ligan och Champions League, man ligger i toppen av La Liga och är redan kvalificerade för åttondelsfinal i CL. Däremot så tar man hem gruppsegern vid vinst ikväll och kan därmed eventuellt få ett lättare motstånd vilket bör värdes rätt högt. Givetvis finns även chansen att man har “otur” med lottningen och får ett starkt motstånd ändå men med lite tur kan man få något mindre lag. Som vi vet är man alltid otroligt starka på hemmaplan och man har inte förlorat sedan februari förra året där.

Motståndet i form av Dortmund ska givetvis aldrig underskattas då man allt som oftast är ett svårt lag att möta och man har en trupp som håller bra kvalité. Men samtidigt så är man inte lika stabila som jag tycker Real är och dessutom så är bortaplan alltid en stor nackdel, framförallt mot Real.

Jag spikar Real Madrid här till 1,85x pengarna. Man är ett extremt bra lag som nästan alltid presterar och framförallt på hemmaplan där man som sagt inte förlorat på snart ett år. Att komma etta i gruppen tror jag värdes rätt högt hos Real och vid vinst ikväll så har man den platsen säkrad.

Alla nya spelare får även 100% upp till 1500 kr i bonus hos Coolbet