Match: Montenegro-Kazakstan (VM-kval) | Speltips: Kazakstan +2 | Odds: 1,40 | Spelstopp: 18:00 | Spelbolag: CherryCasino

Ja, oddset är väldigt lågt. Men letar ni efter ett bombsäkert spel till ett dubbelsysten så har jag det här. Ett riktigt formsvagt Montenegro tar emot ett betydligt formstarkare Kazakstan, och här tror jag verkligen inte att hemmalaget tar en tvåmålsseger.

Montenegro är usla för tillfället. Fem förluster och två kryss på de sju senaste matcherna, ingenting verkar stämma för laget. Man inledde kvalet med att spela 1-1 mot Rumänien. Kazakstan då, jo de har endast en förlust på de sex senaste matcherna, två oavgjorda och tre vinster. Senast stod man upp bra mot Polen i den första kvalomgången och tog en viktig poäng efter att matchen slutat 2-2, och känslan säger att man absolut inte kommer sälja sig billigt här.

Jag finner ett STORT värde i denna handicap-lina, det vill säga att Kazakstan leder med två mål innan matchstart. Montenegro får vinna matchen med max ett måls skillnad om spelet ska sitta, helt ärligt känns det som en väldigt trygg lina. Kazakstan spelar väldigt organiserat och gör det alltid svårt för motståndarna runt eget straffområde. Detta spel känns riktigt bekvämt och säkert. Lycka till vid rygg!