Europa League och Europa Conference League stjäler rampljuset på torsdagens Topptips. Milan – Roma blir en sevärd historia medan Liverpool väntas köra över Atalanta på Anfield. Innan målgång ska vi också titta till National League i England. Häng med!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Milan – Roma | Speltips: 1X2

Helitaliensk kvartsfinal i Europa League där Milan gynnas av hemmaplan i den första akten. Stefano Piolis framtid i rödsvart är fortfarande oviss, men här ges tränaren en fin möjlighet att stärka sina aktier. Hemma i modehuvudstaden ska Milan gälla som favoriter mot Roma, men De Rossi och dennes adepter har samtidigt visat prov på stor moral sedan den gamla mittfältaren tog över. En tight matchbild ligger i korten där inget av lagen vill ge bort någonting i onödan. 1X kan räcka men vi målar gärna hela vägen över.

Match 2: Liverpool – Atalanta | Speltips: 1

Förmodat ensidig historia från Anfield där Liverpool är flera nivåer starkare än Atalanta. Klopps gäng sköljde över Manchester United på Old Trafford utan att få utdelning, något som kanske kan komma denna torsdag. Alisson, Alexander-Arnold och Jota är alla tillbaka i träning och den offensiva spetsen som finns hos The Reds motsvaras inte på andra sidan. Atalanta får finna sig i att försöka hålla siffrorna nere inför returen. Ettan är, hård streckning till trots, en bank att luta sig mot när det blåser.

Match 3: Aston Villa – Lille | Speltips: 1

Efter 1-4 i nacken mot Manchester City följde Aston Villa upp med 3-3 mot Brentford. Defensiven stämmer inte just nu för Unai Emery, men är det någonstans spanjoren brukar steppa upp är det i Europaspelet. Emery har gått hela vägen ett antal gånger i Europa League och hoppas göra detsamma i Europa Conference League. Lille är inga duvungar men på Villa Park blir det väldigt tufft emot för Les Dogues. Får Villa tidig utdelning kan detta rinna iväg. Upp till 60-65 procent står ettan stadigt på egna ben.

Match 4: Bayer Leverkusen – West Ham | Speltips: 1X2

Med hänsyn till att Liverpool spikas av mot Atalanta blir det nästan garderingstvång per automatik i Tyskland. Bayer Leverkusen har stått för en alldeles strålande säsong som hittills innehållit noll förluster i alla tävlingar. Mot slutet har dock Alonsos gäng haft marginalerna med sig och West Ham skojas inte bort hur som helst. David Moyes manskap trivs när de får spela på kontringar och det är precis vad som väntar på BayArena. Då vill vi inte sitta utan den rensande högersidan. Alla tecken och skrälljobb.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 5: Benfica – Marseille | Speltips: 1X2

Benfica sägs leta ny tränare inför nästa säsong och det är knappast optimalt för Roger Schmidts och companys återstod av denna säsong. Sporting har knäppt värdarna på näsan flera gånger och när det råder internt missnöje städas inte Marseille av hur som helst. Gasset har höjt fransmännens högstanivå och med en sylvass målskytt som Aubameyang i god form kan Les Olympiens åstadkomma mycket i Lissabon. Vi helgarderar och försöker jobba in den lågt streckade tvåan.

Match 6: Club Brugge – PAOK | Speltips: 1X

Den svagaste kvartsfinalen i Europaspelet är tveklöst den mellan Club Brugge och PAOK. Bägge lagen befinner sig mitt i brinnande titelstrid i den inhemska ligan och det återstår att se i vilket skick lagen tar sig an denna uppgift efter tuffa bataljer i helgen. PAOK rosar normalt inte marknaden på bortaplan och när grekerna ställs mot Thiago och company blir det tufft emot. Club Brugge har en tendens att falla igenom i de bakre leden, men i de främre leden finns tillräckligt med spets för att hota PAOK. Etta eller 1X.

Match 7: Fylde – Gateshead | Speltips: 12

10-3 på de tre senaste ligamatcherna är starka papper för Gateshead. 83 gjorda mål på 41 omgångar är ett strålande snitt och ska gästerna lyckas lägga beslag på en av playoff-platserna mot League Two är det tveklöst via fortsatt starkt anfallsspel. Under torsdagen ges en vettig uppgift när Gateshead strålar samman med Fylde. Värdarna slåss för att undvika degradering, men med fem poäng ner till giljotinen ska de inte behöva vara särskilt oroliga under avslutningen. I en troligen böljande akt är “gubben” (etta-tvåa) ett sunt val.

Match 8: Wealdstone – Dorking | Speltips: 12

Målrikt är heller ingen vild gissning när vi tar oss an den sista fighten i National League vilket också är hela kupongens sista batalj. Wealdstone har sin målskillnad att tacka för att de fortfarande befinner sig ovanför nedflyttningsstrecket, men formen är knappast på topp då de hemmahörande radar upp förluster just nu. Vi har därför svårt att lita på ettan när Dorking kommer på visit. Gästerna har tagit poäng i sina två senaste matcher och ska inte räknas bort från samma bedrift här. Ettan först, tvåan sedan.

Antal rader: 144 | Spelstopp: 20:44

KUPONGENS SÄKRA: Liverpool

Liverpool är urstarka på Anfield där Atalanta kommer att få slå ur underläge i 90 minuter. Förr eller senare tar Klopps gäng kommandot utan att släppa det ifrån sig.

CHANSNINGEN: West Ham

När Liverpool spikas av blir det nästan naturligt att gardera Leverkusen. West Ham är vassa i omställningsspelet och detta bör kunna passa Moyes mannar bra.

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se