Champions League fortsätter under onsdagen när det är dags för Manchester City, Real Madrid, Bayern München och Arsenal att besegla sina öden. Skotsk, portugisisk och engelsk fotboll tar sedan vid innan vi avrundar i Brasilien. Häng med!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Manchester City – Real Madrid | Speltips: 12

3-3 slutade den första akten i Madrid mellan Manchester City och Real Madrid. Returen i Eastlands blir en höjdpunkt utan dess like och efter fjolårets 4-0-seger i motsvarande semifinal råder psykologisk fördel för engelsmännen. Truppläget är bra och när Real Madrid saknar Tchouaméni, Alaba och Courtois får de finna sig i att slå ur underläge. Spanjorerna har med det sagt våldsam spets i sina omställningar och det krävs inte mycket för att Bellingham och company ska hitta nätet. Ettan först, tvåan sedan.

Match 2: Bayern München – Arsenal | Speltips: 1X2

Arsenal tog ledningen hemma mot Bayern München men bjöd sedan in tyskarna i matchen igen. 2-2 slutade den första akten och det blir inte enkelt för The Gunners på Allianz Arena. Med det sagt saknar Bayern bland annat Davies, Coman och Gnabry av olika anledningar. Det är tunga tapp och mot ett ramstarkt Arsenal får tyskarna se upp i omställningarna. Där är Arsenal sylvassa och detta känns minst sagt vidöppet på förhand. Alla tecken åker med så fort det bara går.

Match 3: Dundee FC – Rangers | Speltips: 2

Efter 3-3 mot Celtic och ytterst oväntade 2-3 mot Ross County har Rangers tappat mark i toppen av skotska Premiership. Celtic har för närvarande ligatiteln i egna händer, men det krävs inte mycket för att det ska svänga över till de blåklädda igen. Med målmaskinen Tavernier att luta sig mot får Dundee FC se upp. Värdarna är inga duvungar men mot ett uppretat Rangers får de verkligen finna sig i att slå underifrån. Tvåan streckas föga förvånande hårt men vi letar skrälldrag på andra håll. Rangers spikas.

Match 4: Porto – Vitória de Guimarães | Speltips: 1X2

Returmöte i semifinalen av Taca de Portugal där en motståndare till redan klara finallaget Sporting ska utses. Porto står med ena benet i final efter 1-0 borta mot Vitória de Guimarães, men säkra går inte Conceicãos mannar i returen. De blåvita har avbräck i sin defensiv och för drygt två veckor sedan torskade Porto motsvarande ligamöte med 1-2. När ettan ser ut att dra iväg över rimliga gränser håller vi dörren öppen för en favorit i repris. Alla tecken och skrälljobb rekas!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 5: Gateshead – Aldershot | Speltips: 12

Gateshead har redan säkrat en playoff-plats mot League Two. Återstoden av säsongen handlar om att skapa gynnsamma förutsättningar i stundande playoff, men mot ett vråltaggat Aldershot blir uppgiften knappast så enkel som det svenska folket tycks tro. The Shots, som gästerna kallas, har fortfarande chans att nå topp 7 och så länge möjligheten finns kommer de att göra allt i sin makt för att fälla Gateshead. När tipparna inte tar hänsyn till detta drar vi öronen åt oss. Ettan först, tvåan sedan.

Match 6: Cuiabá – Vitória | Speltips: LOTTAS

Matchen mellan Cuiabá och Vitória är uppskjuten och kommer således att lottas. Fördelningen lyder 47-29-24 och som vanligt rekommenderas att avvakta så länge som möjligt för att följa spelvärdet. I skrivande stund finns värdet längst ut till vänster.

Match 7: Gremio – Paranaense | Speltips: 1X

Gremio föll på målsnöret i kampen om den brasilianska ligatiteln i fjol. Sedan dess har bland annat Luis Suárez försvunnit till Inter Miami, men i uruguayanens frånvaro har Diego Costa hämtats in för att fylla luckan. Anfallaren hade ingen större jaktlycka i premiärförlusten mot Vasco da Gama, men det ska sägas att Gremio är notoriskt starka på hemmaplan. Paranaense kommer hit med 4-0 mot Cuiabá i ryggsäcken, men här ska det påtalas att hemmaplan är av yppersta vikt. Oävna är inte gästerna, men till mer än ett kryss räcker det inte. 1X.

Match 8: Bragantino – Vasco da Gama | Speltips: 1X2

Red Bull Bragantino var ett av många lag som stred om ligatiteln i fjolårets upplaga av det brasilianska finrummet, Brasileiro Série A. Till slut nådde läsklaget inte hela vägen fram och premiären mot Fluminense (2-2) var inte heller mycket att hurra över. Bragantino ges stort favoritskap mot Vasco da Gama, men här vill vi gardera. Gästerna inledde starkt med att slå tillbaka Gremio och ska inte räknas bort här heller. Krysset sällskapar ettan redan på mindre system. Om råd alla tecken.

Antal rader: 216 | Spelstopp: 20:44

KUPONGENS SÄKRA: Rangers

Rangers har fortfarande chans att nå ligatiteln, men då behöver gästerna sluta ge bort onödiga poäng. Mot ett svagt Dundee FC sitter tvåan säkert.

CHANSNINGEN: Guimarães

Guimarães står inte utan chans mot ett Porto som de slog med 2-1 i ligaspelet för ett par veckor sedan. X2 får inte missas på Dragao där Porto är i fara.

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se