Tisdagens Topptips innehåller allt man kan önska av en landslagskupong. Fyra högoktaniga fajter från Nations Leagues A-division inleder och sedan tar det sydamerikanska VM-kvalet vid. Mötet mellan Uruguay och Brasilien går inte av för hackor. Häng med!

Till Topptipset
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Frankrike – Sverige | Speltips: 1X2

Vi inleder på Stade de France där Sverige är det enda av fältets båda lag med något att spela för. Ett mål måste tas in på Kroatien för att stanna kvar i A-divisionen och insatsen mot just kroaterna var glädjande ur en svensk synvinkel. Tuffare emot nu, åtminstone på pappret, men som sagt saknar Les Bleus gnistan för den här kampen. Värdarna är redan klara gruppsegrare och med tanke på hur det såg ut mot Finland är det kanonläge att trycka in samtliga tecken och jobba in Blågult.

Match 2: Kroatien – Portugal | Speltips: X2

Kroatien var riktigt bleka mot Sverige och det var tack vare Marcus Danielsons mål i egen bur som kroaterna kom undan med hedern i behåll. Ett skadeskjutet och Coronadrabbat rödvitt värdgäng ska nu ta sig an Portugal. Det lär inte bli någon enkel uppgift då en ständigt måltörstande Ronaldo står på andra sidan. Superstjärnan jagar Ali Daeis rekord som mesta landslagsmålskytt någonsin och på pappret är också gästerna minst en nivå bättre än Kroatien. X2 räcker gott.

Match 3: Spanien – Tyskland | Speltips: X2

Spanien ställde till det för sig själva genom att bara spela 1-1 mot Schweiz, ett resultat som betydde att Tyskland tog över förstaplatsen i gruppen. Sergio Ramos agerade stor målsumpare då mittbacken brände inte mindre än två straffar. Vinst mot Tyskland är således ett måste för La Furia Roja. Die Nationalmannschaft kommer dock inte bli någon enkel uppgift och här lär gästerna också få en passande matchbild med mängder av omställningar på virvelvindarna Werner och Sané. Skippa ettan i denna jämnt streckade kamp.

Match 4: Schweiz – Ukraina | Speltips: 1X2

Schweiz lyckades hålla sig kvar vid den sista livlinan i mötet med Spanien. Det ska dock sägas att de rödvita hade Fru Fortuna på sin sida då Sergio Ramos brände två straffar. Nico Elvedi såg rött med tio minuter kvar att spela och således är den viktiga mittbacken avstängd när Ukraina kommer på besök. Tre poäng skiljer de båda kombattanterna åt i gruppen vilket betyder att Petkovic och company måste blåsa på framåt. Ytor lär därmed uppstå för de kontringsstarka ukrainarna och här bara måste rensarsidan till höger finnas med.

Match 5: Ecuador – Colombia | Speltips: 2

Vidare till Sydamerika där VM-kvalet är i sin linda. Ecuador har börjat bra där den mer än godkända prestationen i premiärtorsken mot Argentina följts upp med triumfer mot både Uruguay och Bolivia. Nu vänta dock en ruskigt tuff uppgift då Colombia kommer på besök. Gästerna har vunnit de fyra senaste inbördes mötena med Ecuador och med lirare som Rodríguez, Muriel och Zapata går inte värdarna säkra den här gången heller. Tvåan är extremt lockande till drygt 35 procent.

Match 6: Venezuela – Chile | Speltips: 1X2

Venezuela stred länge och väl mot Brasilien men fick till slut ge sig med 0-1. Tungt för värdarna som därmed inlett med tre raka nederlag, men än är inte hoppet ute. Truppen innehåller trots allt en del kvalitet i form av bland andra Machís, Rondón och Rincón, spelare som mycket väl kan göra livet surt för gästande Chile. Arturo Vidal stod för en doppietta i 2-0-segern mot Peru, men den viktorian kom på eget gräs. Utanför hemtrakterna är La Roja inte lika starka och på större rader bör det målas hela vägen med tanke på tvåans överstreckning.

Match 7: Uruguay – Brasilien | Speltips: 1

Kupongens rövarspik hämtas från Montevideo där Uruguay välkomnar Brasilien. Värdarna kommer från en mycket imponerande triumf borta mot Colombia där såväl Edinson Cavani som Luis Suárez noterades för fullträffar. Duon har alla även alla möjligheter att kunna såra Brasilien då gästerna har en del tunga avbräck. På frånvarolistan finns bland andra Coutinho, Fabinho, Casemiro, Willian och framför allt Neymar, spelare vars frånvaro kraftigt försvagar även ett lag av Selecaos kaliber. Värdet på ettan är magiskt och får agera spik.

Match 8: Peru – Argentina | Speltips: X2

Peru har bara tagit en poäng av nio möjliga och för att inte halka alltför långt efter redan nu behöver värdarna gå för det mot Argentina. De vitröda saknar dock viktiga pjäser i bland andra Guerrero, Zambrano och Farfán och då blir det inte lätt att tas med gästerna. Messi och company fick bara 1-1 mot Paraguay och kommer säkerligen vilja att stämma i bäcken här. Spelare för spelare håller också La Albiceleste betydligt högre nivå och X2 på större rader är att betrakta som heltäckt.

Antal rader: 216 | Spelstopp: 20:44

KUPONGENS SÄKRA: Colombia

Colombia förfogar över en enorm offensiv och Ecuador är en motståndare som gästerna haft ganska lätt för genom åren. Till trevlig procent lämnas ettan allena.

CHANSNINGEN: Sverige

Frankrike har ingenting att spela för och kan mycket väl rotera en del mot Sverige. Blågult har däremot enorm motivation och kan definitivt skrälla på Stade de France.

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

Till Topptipset
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se