Tre Kronor är obesegrade efter straffseger mot hemmanationen Finland senast. Nu väntar nästa toppmöte i gruppspelet. Hos vår partner kan du streama matchen till en låg kostnad och ger dig möjligheten att se resterande VM-matcher på deras Hockey-VM stream. Dessutom presenterar vi aktuella odds inför matchen som uppdateras i realtid.

Börja streama hos Betsson

Sverige vs USA stream

Verifiera dig med BankID

Besök Betsson via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Betsson via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-USA

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-USA på livestream.

Streama Sverige-USA

Nu kan du titta på Sverige-USA helt lagligt!

Streama Sverige-USA

Nu kan du titta på Sverige-USA & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Börja streama hos Betsson

Odds inför Sverige-USA (Hockey)

Efter en fantastisk start på Ishockey-VM 2022 går Sverige in som favoriter mot ett starkt USA. Amerikanarna står i 3.00 inför toppmötet i gruppspelet medans Tre Kronor står som favorit till 2.10. Tror ni att svenskarnas succé fortsätter efter att fler NHL-stjärnor anlänt truppen kan det vara ett bra läge att ta den raka segern för Sverige här.

Besök Betsson för att ta del av fler spel på matchen. Utbudet är maxat inför turneringen och du kan även ta del av en högklassig livestream på Sverige-USA och övriga matcher i turneringen. Kan du inte vara på plats själva eller titta genom TV-kanalerna som sänder så är detta ett kanonsätt att ta del av det kokande mästerskapet.

Odds: Sverige-USA 21/5 

 • Sverige: 2.10 i odds
 • Oavgjort: 4.30 i odds
 • USA: 3.00 i odds

Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Spela på Sverige hos Betsson

Bettingsidorna med odds på matchen

Spelbolaget och vår egna partner Betsson har satsat hårt på Ishockey-VM den här gången och erbjuder ett högklassigt utbud av odds, streaming och mycket annat. Nedanför tar du del av fler bettingsidor som har lagt mycket krut på att charma sina kunder under mästerskapet. Ta del av vilket spelbolag som erbjuder bäst odds på just ditt spel genom att gå igenom förslagen nedan.

Bettingsidor med odds på Sverige-USA: 

 • Unibet. Bäst odds på Sverige.
 • Bet365. Erbjuder stream.
 • Betsson. Många spelmarknader.
 • Coolbet. Högt odds på Sverige.
 • LeoVegas. Erbjuder spelbyggaren.
 • Snabbare. Bra välkomstbonus.
 • Hajper. Snabb registrering.

Streama Sverige-USA hos Betsson

I år är det Viasat tillsammans med tv-kanalerna TV6 och TV10 som sänder mästerskapet från finska Helsingfors och Tammerfors. Skulle du inte ha tillgång till dessa sändningar eller är på resande fot så är Betssons alternativ högklassigt. Spelbolaget erbjuder stream på samtliga matcher från Hockey-VM. Skulle detta vara intressant så krävs inte mer än ett positivt saldo på ditt spelkonto hos Betsson, alternativt att du som medlem lagt ett spel senaste 24 timmarna. Detta innebär att du genom en insättning kan ta del av hela turneringen via stream på Betsson.

Ett hett tips är att spela på Sveriges match med USA och utöka spänningen ytterligare. Klicka dig in på Betsson redan nu, regga dig och lägg ett spel inför matchen. Hittar du inget spel som lockar kan du enkelt få hjälp av Speltips.se och deras rekare.

Är Betssons live stream gratis?

Det stämmer. Betssons stream är lättillgänglig för alla över 18 år. Det enda spelbolaget kräver är att du har ett positivt saldo på ditt spelkonto. Sedan behöver du endast en dator, telefon eller surfplatta för att ta del av samtliga matcher från mästerskapet i Finland. En insättning, eller ett spel senaste 24 timmarna, öppnar möjligheten att ta del av streamen.

Krav för att streama Sverige-USA: 

 • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
 • Ett konto hos Betsson
 • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.