Nyheter

  1. Speltips
  2. /
Nyheter Författare: 2021-11-03T12:20:48+01:00

Speltips.se har som målsättning att bevaka alla typer av matcher och sportevenemang som pågår runt om i världen. Vi skriver självklart speltips men bevakar även alla bettingsidor och ligorna varje dag så att du kan ta del av de senaste nyheterna inom allt som handlar och sport och betting på nätet. Delta gärna med att kommentera våra nyheter och skriv vad du tycker och tänker. Självklart får du även dela nyheterna på din Facebook eller blogg.

Nyheter på Speltips.se

Vi på Speltips.se har en förkärlek till sportnyheter och skriver allt som är värt att skriva om när det kommer till spelartransfers, rykten och mycket mer. Men vi skriver också om bettingrelaterade nyheter, exempelvis när något spelbolag lanserat en ny funktion eller om en ny bonus. Varje dag kan du ta del av nya nyheter hos oss på Speltips.se. Nyheterna går enkelt att hitta ifrån startsidan eller uppe i menyn  under ”Nyheter”.

Vilka nyheter skriver vi om?

Speltips.se:s skribenter skriver om allt ifrån sportrelaterade nyheter till det senaste nytt från bettingvärlden. Det är allt ifrån övergångar & rykten, men även intervjuer, reportage och avslöjanden som det kommer att skrivas om. Främst rapporterar vi om det mest väsentliga ifrån sportens värld, det vill säga, de största nyheterna. Men har du som läsare något tips, så är det bara att höra av dig. Vi är inte sena med att publicera något, om det är tillräckligt relevant för oss.

Varför läsa nyheter hos oss?

Varför ska ni läsa nyheter hos oss på Speltips.se? Vi kan säkerställa att det är en sund nyhetsrapportering, från skribenter med erfarenhet från att rapportera nyheter på daglig basis. På vår hemsida får du allt samlat på en och samma gång. Speltips, kampanjer & nyheter, allt på samma ställe. För att få nyheterna direkt i ditt flöde på dina sociala medier bör du följa oss på våra sociala medier, Facebook, Twitter och Instagram, där vi dagligen delar det vi skriver om.

Nyheter med säkra källor

Strax efter eller under en betydelsefull händelse är massmedierna fulla av nyheter som bygger på rykten, spekulation eller enskilda personers eller organisationers uppfattningar om det skedda. Källor är viktigt för oss. Därför gör Speltips.se:s skribenter alltid en noggrann bedömning om vad som kan antas vara klarlagt och vad som är mer osäkra uppgifter. Vi på Speltips.se skulle aldrig få för sig att publicera något som inte kommer från en tillräckligt ”stabil” källa.